torsdag 16 april 2009

Mer tid

Sista träffen och avslutningsfest tillsammans med Bryggan och papporna. Det kändes att papporna var nöjda och belåtna med sina inläsningar och enkäten som de får fylla i på plats visade att det enda de önskar är mer tid! Framför allt för redigering, men även för inläsningen. Det är lite svårt att hinna lära sig redigeringen på endast en halvtimme, det säger sig självt, men samtidigt är det kanske inte det som är viktigast? Ytterligare ett inspelningstilfälle kommer vi att lägga in nu på våren för alla pappor som deltagit.

Det är härligt att de varit så positiva och berättade att de fått nya tankar kring betydelsen av läsning. En pappa berättade om sin nästan vuxna dotter som gärna läser och även skriver och att han nu börjat förstå att hans fria berättande nog haft en viss betydelse för hennes intresse. Han hade inte läst så mycket för sina barn, men han hade ofta berättat fritt och nu skulle han verkligen tänka på detta med sin sex-åring.

Det var lite som lille julafton när papporna började fylla tygkassen. Två pappor valde att själva lämna över till barnen, så det blev endast ett paket som gick iväg med posten. Slutligen tack och adjö och stora kramen!
Margareta
preliminär start för höstens träffar blir i mitten av september

Inga kommentarer: