torsdag 24 september 2009

Första träffen och kameran går!


Lite scenskälva känner vi nog av när vi förbereder för höstens första träff med papporna på Fosieanstalten. Känns verkligen bra att så många som sju pappor valt att vara med! Speciellt roligt eftersom projektet nu blir filmat. Johan och Peter från Avec Media AB riggar kamera och ljus och testar ljudet med en sån där pälsig mick på en lång stång över våra huvuden. (Så om nerverna känns lite extra idag är det kanske inte så konstigt. )
Annars är allt som vanligt. Vi presenterar oss och projektet för papporna som berättar varför de valt att vara med och lite om sina barn. Inalles 14 barn från 2 år upp till 16. En pappa har uttryckligen avstått från att vara med i bild och det är inga problem. Lite småstökigt blir det för filmarna när vi glömmer bort att de är där och börjar prata om saker som kan vara bra att ha med i filmen - mitt i fikat! Annars flöt allt på och när träffen var över (och luften slut!) klev alla pappor iväg med en eller flera barnböcker under armen att kika i inför träffen nästa torsdag.
Nu ska jag fortsätta att köpa in böcker, pengar saknas inte och det är härligt. Kanske just i denna stund är Karin på Bokmässan och presenterar projektet där. KUL!
Margareta

Inga kommentarer: